Sejlerjakke

En god sejlerjakke der yder beskyttelse mod vind og vejr, er det perfekte overtøj til sejleren. Sejlerjakkerne leveres i herre- og damestørrelser og naturligvis også til juniorer. Sejlerjakkerne findes i mange modeller, farver og design og i flere tykkelser, så du kan vælge den jakke, der passer bedst til vejret.

Den klassiske sejlerjakke består af flere lag stof. Det yderste lag sørger for at jakken er vind og vandtæt, mens de inderste lag sørger for, at du kan ånde i jakken så fugt fra kroppen kan ledes effektivt væk og holde dig tør fra inderst til yderst.

Når du skal vælge sejlerjakke, kan du med fordel vælge en model med høj krave, der holder dig varm på halsen og på det nederste af ansigtet. En god hætte der kan snøres tæt sammen, vil også være at foretrække, og så skal jakken være lang nok til, at den også varmer det nederste af ryggen og modvirker, at vinden kan trække op og gøre dig kold.

Jakkerne er særdeles populære, når der skal vælges overtøj til sejleren, men er også elskede af outdoor-folket til vandreture og ophold i det fri.