B&G til både

B&G kortplottere er for dig der ønsker et stabilt og sikkert instrument til båden, der har alle de funktioner, du drømmer om. B&G kortplottere kan kobles sammen med forskellige transducere, der gør det muligt at holde øje med f.eks. vind, fart og dybde. B&G instrumenterne har hurtig visning af søkort, så du altid har opdaterede informationer. Med denne type kortplotter får du samlet alle de mest nødvendige data i samme enhed. Enhver sejler kender vigtigheden af nøjagtige instrumenter, og med B&G kortplottere kan du tilpasse skærmen, så du altid har de data, der er vigtigst for dig.

B&G er en amerikansk virksomhed, der i mere end 50 år, har udviklet og produceret avancerede elektroniske instrumenter til både. For B&G er det vigtigt at være på forkant med udviklingen indenfor moderne sejlsport, så de altid kan levere instrumenter med den nyeste og mest brugbare teknologi. Virksomheden stræber efter at lave apparater, der er lette at betjene, og giver de mest præcise og pålidelige data.

Klik ind på de enkelte B&G kortplottere herunder, og se alle de vigtigste specifikationer, inden du beslutter dig. Bestil din B&G kortplotter online, så sørger vi for, at den lander hos dig snarest.