Handelsbetingelser Marineudstyr.dk

Senest opdateret : 26/2 2021

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER 

Kontor adresse
Marineudstyr.dk ApS
Nupark 51
7500 Holstebro

BESTILLING OG BETALING 

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser. 


BESTILLING  

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse.

Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.
Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt.
Når du handler med Marineudstyr/Marineonline indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på info@marineudstyr.dk 

BETALING 

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder.
Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

Vi accepterer følgende korttyper:

EU Betalingskort - 100% Gebyrfrit. 
Udenlandske udenfor EU - Optil 2,75% betalingsgebyr 

Vi modtager følgende kort : 

. Dankort
. Visa
. Visa Debit
. Mobilepay
. MasterCard
. MasterCard Debit
. Maestro
. Faktura betaling ( Kun for virksomheder) 
. EAN-betaling

ONLINE BETALING MED KORT

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.
Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.
Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

LEVERING

Lagervarer afsendes hurtigst muligt, og som hovedregel vil du kunne modtage de fleste varer allerede dagen efter bestilling, såfremt bestilling foretages før kl. 12:00.
Såfremt hele eller dele af ordren ikke kan leveres, kontaktes køber straks af Marineudstyr.dk for at aftale nærmere levering.

Der leveres til hele Danmark.

Fragtpriserne er som følger : 

 • Levering til Danmark m. GLS i Pakkeshop/Privat levering - DKK 49,-/79,-
 • Levering til Danmark m. Bring i Pakkeshop/Privat levering - DKK 49,-/79,-
 • Levering til Danmark m. Specialfragt (Danske Fragtmænd) - DKK 100,-/300,-  
  Flere varer er omfattet at Specialfragt grundet størrelsen, flydende væsker, eller behov for afsendelse på palle. Vare der er omfattet af dette, er mærket.

FORTRYDELSESRET  

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@marineudstyr.dkeller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Fx Kæder, torv og anden afklippet mål.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.  

REKLAMATIONSRET

Der ydes 24 måneders reklamationsret på produkter købt hos Marineudstyr.dk.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.
Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Marineudstyr.dk indenfor "rimelig tid" dette anses for at være senest 2 måneder efter fejlen/manglen er opdaget.
For at kunne holde RMA tiden på under 3 uger, skal der medfølge en udførelig fejlbeskrivelse, gerne dækket af billeder, video eller anden dokumentation ved fx Periodiske fejl. 
Sker dette ikke, kan det medføre en længere end 3 ugers behandlingstid. 

Ønsker De at gøre brug af din Reklamationsret, skal de bruge vores Standardfortrydelsesformular, der findes i bunden af denne side. Samt kontakte Marineudstyr.dk ApS inden indsendelse af varen. 
Varen indsendes til RMA sendes til : 

Marineudstyr.dk ApS
Korsvej 3
600 Kolding

Sendes en vare retur til RMA, uden at fejlen kan påvises opkræves et RMA-gebyr på 495kr + fragt.
Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår. 

AFSENDELSE TIL RMA

Alle produkter, der returneres til Marineudstyr.dk skal være forsvarligt indpakket og emballeret, så der ikke sker skader under fragten. 
Marineudstyr.dk anbefaler, at varen returneres via vores returportal, så den sendes som pakkepost.
På den måde er der mulighed at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Marineudstyr.dk.
Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@marineudstyr.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 
 

1. Generelt

Denne Persondatapolitik  beskriver, hvordan

Marineudstyr.dk ApS
Nupark 51
7500 Holstebro
info@marineudstyr.dk ,

(”Marineudstyr.dk ApS”, “Marineudstyr” “Marineonline”, ”vi”, “vores”, “os”) indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine personoplysninger.

Persondatapolitikken gælder, når Marineudstyr leverer tjenester og produkter i forbindelse med køb, serviceanmodninger og øvrig kontakt med Marineudstyr, såsom besøg på webstedet.

Persondatapolitikken gælder også den behandling af personoplysninger, der sker, hvis du er indehaver af en Marineudstyr-konto (”kontoindehaver”).

Du kan føle dig tryg, når du afgiver personoplysninger til os.
Denne persondatapolitik viser dig, hvordan vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lov (GDPR) om beskyttelse af personoplysninger.

2. Dataansvarlig for persondata

Marineudstyr.dk ApS er dataansvarlig for Marineudstyr’s behandling af dine data og har ansvaret for, at en sådan behandling sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger

Ved at besøge vores hjemmeside, købe vores varer, tjenester eller kontakte os for service eller information, skal vi indsamle og behandle personoplysninger om dig.

Marineudstyr.dk ApS indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du gennemfører et køb på vores hjemmeside, benytter dig af vores support, besøger vores hjemmeside eller når du på anden måde er i kontakt med os.

De oplysninger, der indsamles fra dig ved køb, er nødvendige for, at du kan indgå aftaler med Marineudstyr, og for at Marineudstyr kan levere sine tjenester og tilbud.

Har du købt hos os, har du også en konto, her indsamler vi de oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med købet eller oprettelse af kontoen.

Vi indsamler også oplysninger om dig, mens du har en konto inden for rammerne af din kontoaftale, såsom din indkøbshistorik, hvordan du interagerer med vores hjemmeside, hvilke tilbud du har vist interesse for ved at læse en mail eller klikke på et link.

Vi behandler også oplysninger, som Marineudstyr fra tid til anden får adgang til gennem din Marineudstyr-konto. Som kontoindehaver kan du når som helst opdatere dine oplysninger ved at gå ind på ”Mine sider”.

Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

TIL DIG, SOM ER KUNDE HOS MARINEUDSTYR

De personoplysninger, som Marineudstyr indsamler og behandler om dig i din egenskab af kunde, som gennemfører køb og bruger vores support-tjenester, er:

 • Fulde Navn (evt firmanavn og cvr)
 • Adresse
 • Telefonnummer og e-mail
 • Betalingsoplysninger (om der er brugt visa/mastercard)
 • Kundenummer
 • IP-adresse og oplysninger om din brug af Marineudstyrs hjemmeside

TIL DIG, SOM HAR EN KONTO

De personoplysninger, som Marineudstyr indsamler og behandler om dig, som har en konto, er:

 • Fulde Navn (evt firmanavn og cvr)
 • Adresse
 • Telefonnummer og e-mail
 • Betalingsoplysninger (om der er brugt visa/mastercard)
 • Kontoinformation
 • IP-adresse og oplysninger om din brug af Marineudstyrs hjemmeside
 • Oplysninger om, hvilke af vores varer eller tilbud, du har været interesseret i, hvordan du interagerer i evt nyhedsbreve (kræver forudgående tilmelding og accept fra dig som kunde),
 • Oplysninger om dine Ordre (købte vare)

Hvorfor behandler vi oplysninger om dig?

TIL DIG, SOM ER KUNDE HOS MARINEUDSTYR

Marineudstyr bruger dine personoplysninger til forskellige formål.

Marineudstyr bruger primært dine personoplysninger til at:

 • Opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde, såsom gennemførelse af køb, fakturering og levering af support;
 • Muliggøre almindelig kundepleje og kundeservice, såsom at besvare spørgsmål og rette forkerte oplysninger;
 • Afgive oplysninger og målrette markedsføring, e-mail, vedrørende vores varer og tjenester;
 • Håndtere kundeforholdet og levere vores tjenester;
 • Give dig relevante oplysninger og skræddersyede tilbud i nyhedsbreve (kræver forudgående tilmelding og accept fra dig som kunde);
 • Vurdere, hvilke betalingsmetoder vi kan tilbyde dig, for eksempel gennem kreditvurderinger (gælder kun virksomheder);
 • Forbedre vores kundetilbud, for eksempel gennem udvikling af tjenester, produkter og funktioner;
 • Forhindre bedrageri og foretage risikohåndtering samt
 • Følge gældende lovgivning, for eksempel regnskabslove (bogføringsloven).

Oplysningerne kan også danne grundlag for markeds- og kundeanalyser, markedsundersøgelser, statistik, forretningsovervågning samt forretnings- og metodeudvikling med relation til køb af varer og tjenester.

TIL DIG, SOM ER KONTOINDEHAVER

Udover ovenstående liste bruger Marineudstyr også personoplysninger om kontoindehavere til at:

 • Give dig mulighed for at benytte fordelene ved at have en konto, såsom mulighed for at gemme favoritter, tidligere indtastede oplysninger, flere betalingsalternativer og mulighed for at håndtere flere adresser;
 • Målrette specialtilbud/rabatter;
 • Muliggøre personlige tilbud, markedsføring via e-mail.

Lovgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger

Vores behandling af dine personoplysninger sker på en række love.

Dette lovgrundlag beskrives i dette afsnit.

Vi bruger blandt andet dine personoplysninger til at kunne opfylde aftalen med dig som kunde, som f.eks.

 • At gennemføre et køb via webshoppen.
 • Levere varen til dig på din ønskede adresse.
 • Forbedret kundesupport, på ordre forespørgsler.
 • Evt konto forespørgsler

Med støtte i dette lovgrundlag bruger vi også oplysninger om dig som kunde, som f.eks.

 • Dine ordre,
 • Din adfærd på vores hjemmeside,
 • Din interaktion med Marineudstyr samt din interesse i vores tilbud og produkter, til at kunne opfylde vores forpligtelse til at give dig personlige tilbud.

En del af den behandling af personoplysninger, som vi foretager, er baseret på en såkaldt interesseafvejning.

Dette gælder eksempelvis den behandling, vi foretager for at kunne sende tilbud til dig om vores varer og tjenester og for at kunne lave en begrænset segmentering af kunder, f.eks. baseret på samlede indkøbsbeløb.

Marineudstyr behandler ikke følsomme personoplysninger med støtte i en interesseafvejning og udfører ingen behandling, som udgør en profilering med støtte i en interesseafvejning.

I visse tilfælde kan Marineudstyr have en retlig forpligtelse til at behandle dine personoplysninger. Dette gælder for eksempel den behandling af personoplysninger, som vi foretager for at kunne opfylde bogføringslovens krav.

Oversigt over vores behandling af personoplysninger

Oversigt over persondata

 

Profilering

Marineudstyr kan behandle dine personoplysninger gennem profilering, hvis du har en konto. Hvis du har en konto, analyseres informationer om, hvordan du bruger vores web, om hvilke af vores varer, tjenester og tilbud du har været interesseret i, hvilke af vores nyhedsbreve du har interageret med (hvis du har givet tilladelse til at modtage nyhedsbreve), oplysninger om dine indkøb og information om dit kontoforhold for at give dig tilbud, som vi tror passer til dig.

Du kan når som helst gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger gennem profilering. Dette gør du ved at kontakte os på info@marineudstyr.dk. Når Marineudstyr har modtaget din indsigelse, vil Marineudstyr ophøre med at bruge dine personoplysninger til dette formål.

Hvor længe gemmer vi oplysninger om dig?

Dine personoplysninger gemmes kun så længe, det er nødvendigt for at opfylde det formål, som oplysningerne blev indsamlet til iht. denne persondatapolitik.

Marineudstyr kan gemme oplysningerne længere, hvis det er nødvendigt for at følge lovkrav eller for at beskytte Marineudstyrs retlige interesser, f.eks. under en igangværende juridisk proces.

Marineudstyr gemmer oplysninger om kunder i højst 24 måneder fra det tidspunkt kunden sidst har gennemført køb eller på anden måde har interageret med Marineudstyr.

Hvem udleverer vi personoplysningerne til?

Marineudstyr kan udlevere dine oplysninger til tredjeparter, som f.eks. leverandører af pakker, kort- og kommunikationstjenester.

De tredjeparter, som Marineudstyr udleverer oplysninger til eller på anden måde videregiver oplysninger til om en kunde, må kun bruge oplysningerne med det formål at levere vores tjenester og produkter eller med det formål at levere tjenester i forbindelse med Marineudstyrs aftale med dig som kunde.

Hvis du ansøger om en kredit ved køb af en vare eller tjeneste, kan dine oplysninger blive videregivet til kreditoplysningsvirksomheder. (Gælder fx brug af Faktura/EAN betaling eller brug af Klarna)

Personoplysninger kan desuden blive udleveret af Marineudstyr, hvis det kræves for at overholde gældende lovkrav eller krav fra myndigheder, for at beskytte Marineudstyrs retlige interesser eller for at opdage, forebygge eller gøre opmærksom på bedragerier og andre sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer.

Marineudstyr kan overføre dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, hvis nogen af Marineudstyrs leverandører eller samarbejdspartnere befinder sig der.

Hvis personoplysninger overføres til et land uden for EU/EØS, vil Marineudstyr træffe foranstaltninger for at sikre, at personoplysningerne fortsat er beskyttede og også træffe alle sådanne foranstaltninger, som kræves for på lovlig vis at overføre personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

Vi vil ikke sælge dine personoplysninger til tredjepart,.

Ændring af Persondatapolitik

Marineudstyr har ret til når som helst at ændre denne politik. Marineudstyr vil med et rimeligt varsel underrette dig om ændringer af Persondatapolitik.

Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, er du berettiget til at opsige aftalen med Marineudstyr, inden den ændrede persondatapolitik træder i kraft.

Du kan opsige aftalen ved at kontakte Marineudstyr.

Beskyttelsen af dine personoplysninger

Du skal altid kunne føle dig tryg, når du afgiver personoplysninger til os. Marineudstyr har derfor iværksat de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring og sletning. For eksempel gemmes alle oplysninger om vores kunder i en database, som er beskyttet via SSL, adgangskontrol og firewall.

Dine rettigheder

Marineudstyr er ansvarlig for, at dine personoplysninger behandles i henhold til gældende lovgivning.

Marineudstyr vil på din anmodning eller på eget initiativ rette, anonymisere, slette eller supplere oplysninger, som det konstateres er forkerte, ufuldstændige eller misvisende.

Du har ret til at anmode om

 1. Adgang til dine personoplysninger.
  Det indebærer, at du har ret til at anmode om et registerudskrift over vores behandling af dine personoplysninger.
  Du har også ret til at få en kopi af de personoplysninger, der behandles.
  Du har ret til én gang pr. kalenderår, ved skriftlig underskrevet ansøgning, uden omkostninger at få et registerudskrift af, hvilke personoplysninger, der er registreret om dig, formålet med behandlingen, og til hvilke modtagere oplysningerne er udleveret eller skal udleveres.
  Du har også ret til at få oplyst i registerudskriftet, hvor oplysningerne stammer fra, hvis ikke personoplysningerne er indhentet hos dig, forekomsten af automatiserede beslutninger (herunder profilering) samt den forventede periode, hvori oplysningerne vil blive gemt, eller de kriterier, som anvendes ved fastlæggelsen af denne periode.

 2. Ændring af dine personoplysninger.
  Vi vil på din anmodning så hurtigt som muligt rette forkerte eller ufuldstændige oplysninger om dig.

 3. Sletning af dine personoplysninger.
  Det indebærer, at du har ret til at anmode om, at dine personoplysninger slettes, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, de blev indsamlet til.
  Der kan dog findes lovkrav om, at vi ikke straks må slette dine personoplysninger, for eksempel i bogførings- og skattelovgivningen.
  Vi vil da ophøre med at behandle oplysningerne til alle andre formål end at følge lovgivningen.

 4. Begrænsning af behandling.
  Det indebærer, at dine personoplysninger markeres, så de kun må behandles til visse afgrænsede formål.
  Du kan blandt andet anmode om begrænsning, hvis du mener, at dine oplysninger er forkerte, og du har anmodet om ændring.
  Mens oplysningernes korrekthed undersøges, vil behandlingen af dem være begrænset.

Marineudstyr vil underrette hver enkelt modtager, som har fået udleveret personoplysningerne, om eventuelle ændringer eller sletning af oplysninger samt begrænsning af behandlingen af oplysninger.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, som udføres med støtte i en interesseafvejning.
Hvis du gør indsigelse mod en sådan behandling, vil vi kun fortsætte behandlingen af dine personoplysninger, hvis der findes legitime grunde til behandlingen, som vejer tungere end dine interesser.

Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, har du altid ret til at gøre indsigelse mod en sådan behandling ved at sende en mail til info@Marineudstyr.dk, eller ved blot at afmelde dig i bunden af e-mailen.
Når vi har modtaget din indsigelse, vil vi ophøre med at bruge dine personoplysninger til et sådant markedsføringsformål.

Du har ret til at indgive eventuelle klager angående behandlingen af dine personoplysninger til datainspektionen.

Cookies

HVAD ER COOKIES OG HVORDAN FUNGERER DE?

En cookie er en lille tekstfil, som webstedet, du besøger, forsøger at gemme på din computer. Cookies anvendes på alle hjemmesider for at give besøgende adgang til forskellige funktioner. Informationen i cookien er mulig at anvende for at følge brugerens adfærd.

Der findes to forskellige typer cookies.
Den ene type gemmer en fil i en længere periode på din computer. Den anvendes eksempelvis ved funktioner, der beretter om nyt, der er sket, siden brugeren sidst besøgte det aktuelle websted.
Den anden type af cookies kaldes sessioncookies. I den tid, du surfer på en side, lagres denne cookie midlertidigt i din computers hukommelse, eksempelvis for at holde styr på, hvilket sprog du har valgt. Sessioncookies lagres ikke på din computer i længere tid, og forsvinder, når du lukker den webbrowser.

HVAD BRUGER MARINEUDSTYR COOKIES TIL?

Marineudstyr anvender to typer cookies.

SESSIONCOOKIES

Marineudstyr anvender sessioncookies. De lever så længe din webbrowser er åben. Hvis du åbner en ny, skabes en ny sessioncookie.

COOKIES

Vi bruger cookies til at genkende de enheder (computere, mobiltelefoner, tablets etc.) som besøger marineudstyr.dk

cookies anvender et unikt id for hver enhed. Det unikke id skabes ved at placere en cookie på marineudstyr.dk.
Denne cookie tager det brugerid (email, mobilnummer, eller hvad man nu bruger som brugerid), der anvendes ved login på marineudstyr.dk og omdanner dem til en krypteret værdi. Denne værdi knyttes til den enhed som besøgte marineudstyr.dk

De informationer Marineudstyr indsamler via Cookies bliver anvendt til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på marineudstyr.dk og til at målrette markedsføringen overfor enheden eller i de nyhedsbreve vi sender til den email, der indgår i den unikke id.

ØVRIGE COOKIES

Marineudstyr gemmer også anden information i cookies. Vi gemmer blandt andet en estimeret værdi, som vi bruger for at indhente dine indstillinger (f.eks. automatisk login, sortering i lister mv.) i en database.

HVIS DU KUN ACCEPTERER SESSIONCOOKIES:

Du kan anvende vores hjemmeside fuldt ud selvom du kun accepterer sessioncookies.

HVIS DU SLET IKKE ACCEPTERER COOKIES:

Du kan ikke bruge vores hjemmeside fuldt ud, hvis du ikke accepterer cookies.

- Du kan læse information

- Du kan se produkter, se priser og relateret information

- Du kan ikke logge ind

- Du kan ikke lægge ordrer

- Du kan ikke lægge produkter i kundevognen

Uanset hvilken type af cookies du vælger at acceptere skal du gøre det til en vane at logge ud når du forlader websteder (dette gælder dog ikke, hvis du har valgt automatisk login). I de cookies vi anvender, gemmes ingen personlig information og/eller information relateret til, hvilke sider du ellers besøger.

Hvordan sletter jeg cookies?

Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering

Kontaktoplysninger

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik, behandlingen af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker et registerudskrift.
Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Marineudstyr.dk ApS

Nupark 51
7500 Holstebro

info@marineudstyr.dk