Sikker nethandel

Vi går op i din sikkerhed

Når du handler hos Marineudstyr.dk, kan du være sikker på, at vi overholder gældende lovgivning. Nets (tidligere PBS) har godkendt shoppen, og derudover overholder vi skærpede krav fra e-handelsfonden, som også har godkendt Marineudstyr.dk. Du kan desuden finde anmeldelser af os på TrustPilot, hvor en række af vore kunder har skrevet om deres oplevelse ved at handle hos os. 

TrustPilot anmeldelser

TrustPilot er en uafhængig organisation, som stiller et online evalueringsværktøj til rådighed. Marineudstyr.dk er kunder hos TrustPilot, men har ikke adgang til at manipulere med anmeldelserne.
 
Vi har derimod mulighed for at kommentere anmeldelserne, så du kan se, hvad vi mener om de forskellige sager. Lige nu har Marineudstyr.dk ca. 4½ ud af 5 stjerner på TrustPilot. Se det her

 

Nets online betalingssystemer

Nets er det nye navn for det, der tidligere hed PBS. Nets varetager al betaling via Dankort, og har også aftaler med en række internationale betalingskort.

Marineudstyr.dk er godkendt af Nets til at tage imod online betalinger, og ind imellem Nets og os ligger betalingssystemet Quickpay, som administrerer alle dine kortoplysninger, når du handler hos os.