LIGE NU: 14.000 nye varer! Vi giver 10% rabat på alt i shoppen til alle nye og eksisterende kunder, indtil 31. januar 2022. 
Rabatkode: AARR679K

Køb Lænsepropper mv. online hos MarineudstyrDK | Bestil nu ✓ - Marineudstyr.dk 1

Lænsepropper mv.

Hos Marineudstyr.dk finder du et bredt udvalg af lænsepropper til båden. Lænsepropper - eller bundpropper, som de populært kaldes - gør det let at lænse båden, så du undgår at der står vand i bunden af skroget. Hvis lænseproppen med tiden er blevet utæt eller pakningen er mørnet, er det tid til at skifte proppen. Det er derfor en god idé at tjekke lænseproppen, hver gang båden er på land. Så kan du hurtigt skride til handling og skifte den, hvis det er nødvendigt. En ny lænseprop er en billig reservedel, og den er let at udskifte.

Lænsepropper leveres i flere størrelser, og derfor er det vigtigt, at du kender diameteren på hullet i båden, inden du bestiller lænseproppen. Du skal også tage stilling til, hvilket materiale bundproppen skal være fremstillet i. Vælg bl.a. imellem messing, plast eller rustfrit stål. Hvis du vælger en prop, der er helt glat med skroget, undgår du at støde proppen og slå gevindet skævt. Tjek udvalgt af lænsepropper herunder, og bestil online i dag. Hos Marineudstyr.dk har vi et stort udvalg af bådudstyr og andet maritimt tilbehør til gode priser. Køb nu og få hurtig levering.