SPAR 13.21%

Bådsmandsstol med værktøjslommer, Lalizas Professionel - Tilbehør til dæk - bådudstyr | 1

Videos

Bådsmandsstol med værktøjslommer, Lalizas Professionel

1160631

Ny

Professionel Bådsmandsstol med værktøjslommer, fra Lalizas.

595,00 kr

inkl. moms

689,00 kr

Denne vare er solgt

2 gange

På lager - levering 1-3 dage

  • GRATIS FRAGT

    ved ordrer over 995,-

  • HURTIG LEVERING

    i hele Danmark med GLS

  • 30 DAGES RETURRET

    udvidet returret i 30 dage

Beskrivelse

Kraftig bådsmandsstol, udført i forstærket nylon med PP-gjord, perfekt pasform, komfortabel rygstøtte til mange timers arbejde og justerbar skridtgjord for ekstra sikkerhed.

Pose til opbevaring af bådsmandsstolen anvendes samtidig til lomme på stolen når den er i brug. Lalizas bådsmandsstolen er desuden udstyret med flere rum til værktøj, hvilket både er effektivt og styrker sikkerheden.

Bådsmadsstolen flyder når den er tom og er monteret med tydelige reflekser - igen med fokus på sikkerheden ved arbejde i mørke og skumring. Bådsmandsstolen kan klare en belastning på hele 200 kg i mere end 30 minutter uden at blive beskadiget.

Bemærk: Løftekrog og værktøj medfølger IKKE - købes separat.

Udvalgt anmeldelse (oversat):

"Jeg havde brug for en bådsmandsstol til at arbejde i masten, og efter masser af forumsøgning valgte jeg Lalizas-stolen. Til prisen er det fremragende værdi for pengene. Den er behagelig og meget sikker. Det er værd at tage de ekstra par minutter, før du går op i masten, for at sikre, at det hele er justeret korrekt. Jeg kan ikke lide højder, men jeg følte mig på intet tidspunkt utilpas eller usikker i denne bådsmandsstol. Lad dig ikke afskrække af dens tilsyneladende lette vægt, den er godt lavet og meget stærk. Der er andre bådsmandsstole på markedet til det dobbelte af prisen, men denne gør arbejdet lige så godt og vil ikke skuffe."

Relateret