Bådudstyr

Redningsvest børn

Er du på udkig efter redningsveste til børn? Så se vores forskellige modeller herunder. Vi har naturligvis redningsveste til børn i forskellige størrelser, lige fra babystørrelse op til 50kg, hvorefter de fleste skifter til voksenstørrelser. Børneredningsveste tager højde for fx. at fastholde en evt. ble og sikrer opdrift til at vende barnet rundt i vandet. Bemærk at alle vore børneredningsveste er godkendt efter mindst ISO 12402-niveau!

Læs om det rette >>> >>> Valg af redningsvest. Se >>> alle vore redningsveste .

Redningsvest børn

Læs mere om redningsvest børn

Hos Marineudstyr.dk finder du altid et stort udvalg af redningsveste til børn, babyredningsveste og juniorredningsveste. Vores redningsveste til børn overholder skrappe certificeringer, så du kan være tryg med børnene ombord.

Det er naturligvis også en rigtig god idé at sikre poderne med en livline, som du også finder her hos os.

På flere af vore redningsveste til børn giver vi rabat allerede ved køb af to styk, hvilket betyder at du let og billigt kan klæde hele børneflokken på. Mange vælger også at købe redningsveste til børn i flere størrelser med det samme, fordi der så også er til kammerater, og til at man kan vokse til næste størrelse, uden man skal ud og købe igen.
marineudstyr.dk   |   Brotorvet 3B   |   7500 Holstebro   |   +45 89 882 809   |   CVR: 33372523   |   info@marineudstyr.dk