• GRATIS FRAGT

  ved ordrer over 850,-

 • HURTIG LEVERING

  1-3 hverdage med gls

 • 30 DAGES RETURRET

  fuld returret - uden spørgsmål

 • NEM BETALING

  med kort, MobilePay, EAN eller faktura

 • SIKKER BETALING

  med Nets, PensoPay og 3D Secure

Gas og vand

Alt, hvad du har brug for i forbindelse med gas og vand på din båd, finder du her. Vores udbud dækker over alt fra vandhaner, brusere, blandingsbatterier, vandlåse og varmtvandsbeholdere til gasinstallationssæt, påfyldningsforskruninger, fodpumper og andet tilbehør til gas og vand.

 

At kunne få ferskvand på din båd er en luksus, de færreste kan sige nej til. Med kvalitetsprodukter fra Marineudstyr.dk er du sikret, at vandet kommer ud de rigtige steder med blandt andet vandhaner, vandlåse, varmtvandsbeholdere med mere. Derudover er det vigtigt, at gassen kommer ud i ordentlige tætte slanger, der ikke lækker, så unødig gas ikke florerer rundt i båden. Det får du med gastilbehør fra Marineudstyr.dk. Vores gasudstyr er altså 100 % kvalitetssikret, så du kan føle dig sikker, når du er ombord på båden.

 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os eller skrive til os i chatten, hvis du har yderligere spørgsmål til produkterne. Klik ind på de forskellige produkter og find dit vand- eller gastilbehør allerede i dag.