Bådudstyr
Mærker

Sikker nethandel

Vi går op i din sikkerhed

Når du handler hos Marineudstyr.dk, kan du være sikker på, at vi overholder gældende lovgivning. Nets (tidligere PBS) har godkendt shoppen, og derudover overholder vi skærpede krav fra e-handelsfonden, som også har godkendt Marineudstyr.dk. Du kan desuden finde anmeldelser af os på TrustPilot, hvor en række af vore kunder har skrevet om deres oplevelse ved at handle hos os.

TrustPilot anmeldelser

TrustPilot er en uafhængig organisation, som stiller et online evalueringsværktøj til rådighed. Marineudstyr.dk er kunder hos TrustPilot, men har ikke adgang til at manipulere med anmeldelserne.

Vi har derimod mulighed for at kommentere anmeldelserne, så du kan se, hvad vi mener om de forskellige sager. Lige nu har Marineudstyr.dk ca. 4½ ud af 5 stjerner på TrustPilot. Se det her.

E-mærket / E-handelsfonden

E-handelsfonden blev stiftet i år 2000 og er støttet af bl.a. Videnskabsministeriet og en række brancheorganisationer. Fonden administrerer E-mærket, som er en slags uafhængig blåstempling af en e-butiks funktioner.

For at få E-mærket skal man være i stand til at leve op til en række skærpede krav, som ligger ud over gældende lovgivning. Marineudstyr.dk modtog e-mærket i april 2011: Se certifikat.

Nets online betalingssystemer

Nets er det nye navn for det, der tidligere hed PBS. Nets varetager al betaling via Dankort, og har også aftaler med en række internationale betalingskort.

Marineudstyr.dk er godkendt af Nets til at tage imod online betalinger, og ind imellem Nets og os ligger betalingssystemet Quickpay, som administrerer alle dine kortoplysninger, når du handler hos os.

CO2-neutralt website

Hos Marineudstyr.dk tager vi miljøet alvorligt. Servere kræver strøm og kører døgnet rundt, så du kan handle, når du har lyst. Vi samarbejder med firmaet DEXAWAVE, som udvikler en ny type bølgeenergianlæg (DEXA Wave Energy Converter).

Samarbejdet gør os til et CO2-neutralt website, hvilket anerkendes af organisationen bag IngenCO2.dk. Her finder du et link til vores certifikat.
marineudstyr.dk   |   Brotorvet 3B   |   7500 Holstebro   |   +45 89 882 809   |   CVR: 33372523   |   info@marineudstyr.dk

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk