Bådudstyr

Redningsflåder

Vi har udvidet vores udvalg af redningsflåder betragteligt, og alle vores redningsflåder er SOLAS 74/96 / IMO8170 eller ISO9650-1 godkendte. Disse godkendelser betinger at redningsflåderne yder en højere komfort og en bedre beskyttelse for de nødstedte, bl.a. imod kulde. Vælger du en selvvendende redningsflåde, sikrer du dig bedst muligt i tilfælde af at du pludselig befinder dig i en nødsituation. Bemærk prisen, som er markedets laveste - vi bestiller den rette redningsflåde hjem specielt til dig.
>> Læs mere om valg af den rette redningsflåde.


Redningsflåder

Læs mere om vore redningsflåder her

Redningsflåder fra Marineudstyr.dk er i høj kvalitet til en pris, som vi ved at vore konkurrenter har mere end svært ved at matche. Det skyldes bl.a. at vore redningsflåder produceres i Østen, hvor lønningerne er lave, og da der går rigtig mange mandetimer til at producere redningsflåder, er besparelsen også rigtig stor.

For at kunne sælge redningsflåder, der er produceret i Østen, har vi sikret os, at kvaliteten er helt på linje med de europæiske modeller. Det kommer fx. til udtryk når du kigger på de høje godkendelser og certificeringer, som alle vore redningsflåder har.

Har du andre krav til redningsflåder end dem, vi kan opfylde her, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan sammensætte det helt rette til dig.
marineudstyr.dk   |   Brotorvet 3B   |   7500 Holstebro   |   +45 89 882 809   |   CVR: 33372523   |   info@marineudstyr.dk