Bådudstyr

Oppustelig redningsvest

Er du på udkig efter en oppustelig redningsvest, så er du kommet til rette sted. Hos Marineudstyr.dk har vi altid et bredt udvalg af oppustelige redningsveste på lager, så du kan føle dig sikker til havs. En oppustelig redningsvest er forsynet med en gaspatron, som puster vesten op på et øjeblik. Den kan enten være automatisk, så den oppustes, når den kommer i forbindelse med vand, eller den kan være manuel, hvor den skal udløses ved træk i en snor. Læs mere her: >>> Valg af redningsvest. Alle vore oppustelige redningsveste er godkendte efter mindst ISO 12402-niveau.

Oppustelig redningsvest

Læs mere om oppustelige redningsveste her

En oppustelig redningsvest er et sikkert og stærkt produkt, som vælges af de fleste fritidssejlere, som gerne vil føle sig trygge til sidst. En af fordelene ved en oppustelig redningsvest er, at den er så utrolig let at have på. Det betyder bl.a. at du kan bevæge dig rundt på båden uden at være hæmmet af en stor vest, som skal indeholde opdrift nok til at holde en voksen flydende.

Med en oppustelig redningsvest bliver opdriftsmidlet først pumpet ind i vesten (lungen), når man ER faldet overbord, enten ved automatisk udløsning, eller ved manuelt træk.

Har den oppustelige redningsvest været udløst, skal den have ny patron, og det kan være en af årsagerne til, at nogle vælger at få versionen uden automatisk udløser. På den måde kan man spare patroner, hvis man har større risiko for ufarlig vandgang, fx. i forbindelse med kapsejlads og lignende.

En oppustelig redningsvest er en såkaldt ’personlig flydeanordning’, hvis opdrift frembringes ved at puste den op med en gas, som opbevares i komprimeret form i en gascylinder, eller alternativt ved at puste den oppustelige redningsvest op manuelt via et rør, som er fastgjort på redningsvesten.

Denne type redningsveste anvendes i deres oppustede form kun ved behov og ikke før. De har sædvanligvis et eller to oppustelige kamre, manuel udløser eller automatisk udløser, en CO2-gascylinder, et pusterør og de nødvendige seler eller remme.

For ekstra sikkerhed, er de oppustelige kamre fremstillet af stærkt nylonstof med PU-coating, svejsede sømme, og stropper eller seler, der sikrer en optimal tilpasning til kroppen. Oppustelige redningsveste er konstrueret og fremstillet til at tilbyde den maksimale sikkerhed og komfort, og de er derfor det bedste valg til at sejle offshore og under alle vejrforhold.

Versioner af Oppustelige redningsveste

Der er forskellige versioner af oppustelige redningsveste:

- Manuel eller automatisk oppustningssystem. Den manuelle indretning til oppustning, aktiveres ved at trække i snoren som hænger udenpå vesten, mens en automatisk oppustelig redningsvest kan aktiveres ENTEN automatisk, når det kommer i kontakt med vand, eller ved manuelt træk i snoren. Alle oppustelige redningsveste har desuden et pusterør som back up eller til at øge opdriften.

- Med eller uden integreret sikkerhedssele. Nogle modeller tilbyder ekstra sikkerhed med en integreret sele (harness), hvor livlinen kan fastgøres, så man kan hejses op fra vandet uden problemer.

Varenummer: HH33852597var
Type: Oppustelig (automatisk udløser)
Opdrift:
150 Newton
Brugers vægt: Op til 100kg
Godkendelse: ISO 12402-3
Farvevalg:Vælg mellem rød og navy
DKK 895,00
  

(DKK 716,00 ekskl. moms)
>> Læs mere om varen
Varenummer: 270712var
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 799,00
DKK 595,00
  

(DKK 476,00 ekskl. moms)
Spar DKK 204,00
>> Læs mere om varen
marineudstyr.dk   |   Brotorvet 3B   |   7500 Holstebro   |   +45 89 882 809   |   CVR: 33372523   |   info@marineudstyr.dk